O MNIE

• Architekt z wykształcenia • Od dziecka wielka pasjonatka kinematografii • Fanka fotografii, nie tylko kulinarnej • Zawsze głodna podróżowania • Miłośniczka farby akwarelowej • Wielbicielka zegarków • Dziewczyna koncertująca, tańcząca i leniwie słuchająca muzyki • Dożywotnio wierna zespołom: Led Zeppelin i Pearl Jam • Po uszy zakochana w M. •
• I w końcu, ogromna entuzjastka kulinarnych podbojów! •

Kuchenne Fantazje, Monika Kuszyńska, blog kulinarny, fotografia kulinarna

Jeśli chcesz się ze mną skontaktować, możesz to zrobić poprze e-mail: kuchennefantazje.blog@gmail.com

Pozdrawiam ciepło,
Monia




7 komentarzy:

  1. Tak sobie czytam... i znajduję przynajmniej 5 wspólnych pasji - miłości. Z tą miłością do M miała bym pewien problem bo już prędzej do J albo do A ale gdyby uznać miłość do samej siebie za istotną to ja też wyznaję miłość M :) Pozdrawiam ciepło - fanka bloga i przepięknych zdjęć, Małgorzata vel Delimamma ;)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Wielkie dzięki za miłe słowa! :)
      Ściskam :)

      Usuń
  2. Świetny opis siebie, świetny blog! Obserwuję i będę tu zaglądać bardzo często po kulinarne inspiracje :)

    Pozdrawiam
    Wikucha

    P.S.
    Zdjęcia niesamowicie mi się podobają. Ja uwielbiam robić zdjęcia swoim dzieciom :)

    P.S.2
    Hehe u mnie też M. :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Zakochałam się w Tobie! :-)

    OdpowiedzUsuń
  4. Cześć, wpadłem na twoją stronkę szukając smaków wakacji. Byłem dwa razy na wyspie Kos w Grecji i tam zakochałem się w lokalnej kuchni. Jednym z ulubionych dan był właśnie pijany łosoś, serwowany z tagliatelle. Gdy codziennie widział mnie kelner w lokalnej tawernie, już nie pytał co zamawiam, tylko przynosił zestaw kilku przystawek, a na zasadnicze danie pijanego łososia. Do turystek z Niemiec, gdy nie wiedziały co zamówić, powiedział nawet żartobliwie - patrząc na mnie - ten facet jest uzależniony od pijanego łososia. Może weźmiecie sobie na spróbowanie? Danie fenomenalne, ale jedzone na boso, przy stoliku podlewanym falami wody morskiej oraz wspaniałym greckim winem, to rewelacja kulinarna i turystyczna. Gratuluję pomysłu na stronę i jutro gotuję pijaka ... Andal

    OdpowiedzUsuń